Hvem er han

af Søren Hjort Kristensen

"Vi kender alle sammen melodierne. Vi nynner med, når vi hører dem. Vi kan ikke side stille, når omkvædene kommer. Det er ganske enkelt sangene fra alverdens musicals".

soeren_hjort_kristensen_musical_show

Hvem er han


Sanger - Musiker - Entertainer - Komponist - Arrangør.... med videre. Opvokset i et hjem med klaver, og har hele livet beskæftiget sig med musik og sang.


Startede som barn med klaver undervisning. Som 8-årig i uniform i Holbæk Garden på fløjte - senere orkestertromme.


Har i årenes løb lært at spille på mange forskellige instrumenter - trommer, guitar, bas, klaver og ikke mindst lært at bruge sin sangstemme under kyndig vejledning af forskellige anerkendte sangere og sangpædagoger.


Har sunget kor på utallige indspilninger gennem årene og medvirket i Det Danske Melodi Grand Prix 3 gange. Har været med i mange forskellige musikalske TV-programmer i som både sanger og musiker. Endvidere medvirket i en teaterforestilling på Rialto-teatret i København.


Har spillet og sunget i forskellige orkestre - blandt andet "Strong Medice", "Love Birds", "Players", "Seebach Band", "SOAP", Cool Cats, Mænd i Midten og været backing for Tommy Seebach, Svenne & Lotta, Zindy Laursen, James Sampson, Annette Heick, Erann DD, Peter AG, Anna David. Spiller stadig med i bands Cool Cats og Mænd i Midten 

Kontakt Søren Hjort Kristensen

Mobil 40454282 Mail info@musicalshow.dk